Nyheder 2013

2013:

Vi har haft en turmult tid i det meste af 2013 da vi både har manglet studieværter, prøvet nye programmer for at lokke nye studieværter til, flere lyttere og få mere sendetid.

Oven i det, så har vi også flyttet lidt omkring, og blev hjulpet af L.H. Specialentreprise, da vi stod uden tag over hovedet – det har selvfølgelig ikke været gratis, men at få muligheder for kunne sende og beholde vores sendetilladelse, var jo det vigtigeste ..

Allerede fra d. 1. januar 2014 sender vi så fra vores helt nye adresse – da vi har fået lave en god aftale med Jan Omel Nielsen, som har det gamle mejeri Rosenkilde i Faxe – Her har vi fået lokaler og her sender vi så fra i fremtiden.

Vi har siden vi flyttede ud af radiohuset og vores samarbejde med Radio Østsjælland smulrede, sendt med stor hjælp fra både Radio Party Zone og Radio GoldFM, der har gjort det muligt for os at overleve – dem skylder vi stor tak.

Vi har nu et godt samarbejde med Radio GoldFM som sender via vores frekvens i hverdagene i dagtimerne inden Radio Østsjælland går på om eftermiddagen.

Vi søger studieværter som er friske på at sende på alle tider af døgnet, da vi i fremtiden vil ind og sende 24/7 via internettet.

Vi skal selvfølgelig stadigvæk have et lokalt forhold til befolkningen og lave programmer omhandlende lokalområdet – men vi tager også debatter op, som omhandler det danske samfund – ting som man ikke tør snakke om, det tør vi.

Vi har fået en ny/gammel medarbejder ind på radioen og siger velkommen tilbage til Bo, det er dejligt at han lige har lidt overskud til at hjælpe os.

Bo træder ind og bliver vores nye kasserer – i første omgang frem til den kommende general-forsamling i april måned.